A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Annyira rosszak az utak Békés megyébe, hogy Pénztáros Lőrinc helikopterrel járkál Bélmegyerre

Vajon a megyei útbiztos Dankó Béla mit szólhat arra, hogy a Fidesz által milliárdossá tett felcsúti polgármester helikopterrel közelíti meg Békés megyei vadászkastélyát – olvasható a Hír Televízió oldalán. A portál szerint a bélmegyeri ingatlanhoz vezet ugyan út, de az olyan rossz, hogy a közútkezelő már 2014-ben azonnali helyreállítást sürgetett. Mészáros Lőrinc urizálását az LMP-s Sallai Róbert Benedek említette meg egy, a kormánynak címzett kérdésében.

Fónagy János államtitkár azt válaszolta neki, hogy az útszakasz felújítását a Békés megyei önkormányzat nem tartja sürgősnek. Kijelenthető, hogy a Fidesz-t nem érdekli, hogy Békés megyében hogyan milyen úton közlekednek az emberek, mert ők pofátlan módon helikopterekkel közlekednek, míg az embereket szétadóztatják.

Submit to ,Submit to ,Submit to ,Submit to VkSubmit to SmsSubmit to MessengerSubmit to ViberSubmit to Whatsapp

Aktuális