A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Annyira rosszak az utak Békés megyébe, hogy Pénztáros Lőrinc helikopterrel járkál Bélmegyerre

Vajon a megyei útbiztos Dankó Béla mit szólhat arra, hogy a Fidesz által milliárdossá tett felcsúti polgármester helikopterrel közelíti meg Békés megyei vadászkastélyát – olvasható a Hír Televízió oldalán. A portál szerint a bélmegyeri ingatlanhoz vezet ugyan út, de az olyan rossz, hogy a közútkezelő már 2014-ben azonnali helyreállítást sürgetett. Mészáros Lőrinc urizálását az LMP-s Sallai Róbert Benedek említette meg egy, a kormánynak címzett kérdésében.

Fónagy János államtitkár azt válaszolta neki, hogy az útszakasz felújítását a Békés megyei önkormányzat nem tartja sürgősnek. Kijelenthető, hogy a Fidesz-t nem érdekli, hogy Békés megyében hogyan milyen úton közlekednek az emberek, mert ők pofátlan módon helikopterekkel közlekednek, míg az embereket szétadóztatják.

Aktuális