A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Őrizetbe vételek a balesetmentes napon

Békés megyében 2017. december 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Az Orosházi Rendőrkapitányság 2017. december 5-én őrizetbe vett egy pusztaföldvári férfit, aki ellen tartási kötelezettség elmulasztása miatt folytat eljárást az Orosházi Járásbíróság. A 43 éves férfi ügye bírósági tárgyalásáig marad őrizetben. Gádorosról, az Esze Tamás utcából 2017. december 5-én előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Gyulai Törvényszék 2019. május 6-áig a járművezetéstől eltiltotta.

A férfit az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják. Nagyszénáson, a Táncsics utcában 2017. december 5-én elfogtak a rendőrök egy soproni férfit, aki ellen a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves K. Zoltánt az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális