A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Pusztaottlakán és Dévaványán, elfogás Mezőhegyesen

Pusztaottlaka külterületén 2017. november 25-én, 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy férfit, aki az úttesten gyalogolt. A mentők a férfit, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy alkoholt fogyasztott, súlyos sérüléssel vitték kórházba. Dévaványán, a Körösladányi utcában 2017. november 26-án, 1 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi árokba hajtott, elesett és súlyosan megsérült. A kerékpáros férfinál is felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. november 26-án, 2 óra 30 perc körül Mezőhegyes külterületén elfogtak egy nőt, aki ellen a Debreceni Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrjárőrök a 20 éves sápi nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Aktuális