A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Végegyházán fogták el a szentlőrinckátai tolvaj zaklatót

Két elfogatóparancs volt érvényben egy szentlőrinckátai férfi ellen, akit 2017. november 16-án, hajnalban fogtak el a rendőrök. A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói jutottak olyan információhoz, hogy Végegyházán rejtőzködik. A házat, ahol lakott, 3 óra 45 perc körül vették körbe a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei. Miután felszólításukra a férfi nem jött ki, az épületet átkutatták és az egyik szobában megtalálták. A 29 éves férfi ellen a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja zaklatás, a Nagykátai Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot.

A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai értesítették a körözését elrendelő bíróságokat, informálta portálunkat Vargáné dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális