A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Két héttel hosszabbítják meg a zöldhulladék elszállítását Békéscsabán

Az idén ősszel összegyűjtött zöldhulladékot még sok helyen nem szállították el, sok helyen lehet még látni az elszállításra váró zsákokat, gallyakat. Ezért a rendszeres heti zöldhulladék-szállítás végső határidejének két héttel történő meghosszabbítását kértem a Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezetőjétől jelezte Szarvas Péter Békéscsaba polgármestere. Továbbá kérte a szolgáltatót, hogy erről a lakosságot előzetesen tájékoztassa.

Az ide vonatkozó önkormányzati rendelet teszi lehetővé, hogy a lakosságnál keletkező zöldhulladék elszállítás időintervallumát a polgármester két héttel meghosszabbíthatja, így még decemberben is kétszer, december 7-én és 14-én a zöldhulladékot tartalmazó zsákok és gallyak elszállításra kerülhetnek ismertette a polgármester.

Aktuális