A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Éjszakai járőrözésre kísérte el a békéscsabai polgárőröket a képviselő asszony

Szombaton éjjel ismét elkísértem a békéscsabai polgárőröket az éjszakai járőrözésen, olvasható Szabóné Kocziha Tünde Békéscsaba város képviselőjének közösségi oldalán. A képviselőnő kiemelte, hogy Békéscsaba közbiztonsága az egyik legjobb az országban, de így is akadnak rendkívüli események, és mindig van olyan javítanivaló, amit csak akkor lát az ember, ha a probléma után ered. Mint azt portálunk is megírta, az elmúlt hetekben országos hír lett abból a jaminai ügyből, amikor kockacukrokat dobtak az udvarokba azért, hogy megmérgezzék a kutyákat.

– Tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy bűnmegelőzési szempontból nagyon nagy szerepe van a polgárőrségnek, a lakosság biztonságérzete is nagyobb, ha látják az utcákban járőröző autókat. Nem lehetünk elég hálásak ezeknek a hölgyeknek és uraknak, akik a szabadidejüket áldozzák azért, hogy szeretteinket, értékeinket vigyázzák, amíg mi alszunk!

Aktuális