A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Tovább rongálnak Békés megyében a Fideszesek

Keddről szerdára ismét akcióba lendültek a Fideszes rongáló brigádjai informálta portálunkat olvasónk. Több helyen festették át ismét a Jobbik plakátjait ismertette olvasónk, aki jelezte, hogy a Fidesz-es rongálók Békésszentandráson és Gyomaendrődön is szervezetten járják Békés megyét plakátrongálás okán mert Békésszentandráson szinte ugyanakkor és ugyanolyan kék festékkel rongálták a plakátokat. Információnk szerint egyre több Fidesz-szavazónak van elege az ilyen gerilla akcióból, és elegük van abból is, hogy pártjuk semmi mást nem közvetít az emberek felé, csak a féktelen gyűlöletet és megosztást az emberek felé.

Vajon melyik szlogennel nem értenek egyet? Vagy csak szimplán gyűlöletből teszik? Egy biztos, hogy a FIDESZ-KDNP utolsó 4 éve alatt talán soha nem ugrasztotta senki úgy össze a Magyar népet, mint a jelenlegi kormány teszi azt!

Orbán Viktor egységes Magyarországról prédikál, de a dilettáns tanácsadói, mint pl. Habony Árpád tovább adja az olyan tanácsokat a Fideszeseknek, hogy minél több gyűlöletet kell közvetíteni a lakosságnak.

Tisztán látszik, hogy a Fidesz-KDNP-t semmi más nem érdekli, csak az, hogy hatalmon maradjon és tovább szórja a Magyar nép adóforintjait ürességtől kongó stadionokra, illetve strómanjai, oligarchái zsebét teletömje.

Aktuális