A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Emberölés Sarkadkeresztúron! - Elfogták a gyanúsítottat!

A rendőrök a helyszínen elfogták a gyanúsítottat, a nő kihallgatása megkezdődött. Házának udvarán holtan találtak a rendőrök egy nőt 2017. november 10-én, délután Sarkadkeresztúron.

Képgaléria - Fotó: police.hu

A 81 éves asszony eltűnéséről 13 óra 25 perckor tett bejelentést egyik hozzátartozója. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei perceken belül megérkeztek a házhoz, ahol meghallgatták a bejelentőt, valamint az eltűnt nő rokonait, és elkezdték keresni az idős asszonyt. Holttestét az udvaron elrejtve találták meg. Az egyik rokon, egy 35 éves tiszakécskei nő elszámoltatásakor ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a tiszakécskei nő gyanúsítotti kihallgatása megkezdődött, közölte portálunkkal Vargáné dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális