A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Baleset Gyomaendrődön, ittas motoros, és két értetlen

Gyomaendrődön, a Fő út és a Pásztor János utca kereszteződésében 2017. október 10-én, 14 óra 15 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a férfi megsérült, állapota az elsődleges információk alapján nem súlyos.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2017. október 10-én, 9 óra 15 perc körül Tarhosról a Békési Rendőrkapitányságra. A férfi tehergépkocsit vezetett, Békés felől Vésztő irányába tartott, amikor leállították. Három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála, ezért a rendőrök bevonták a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2017. október 10-én őrizetbe vett egy kétegyházi férfit. A 18 éves férfi a gyanú szerint Kétegyházán, idén júliusban és augusztusban több házból lopott különböző dolgokat, illetve pénzt.

Kiabált a családjával, verekedni akart édesapjával egy férfi 2017. október 10-én, 22 óra körül Békésen, a Szabadkai utcában. A férfi a rendőrök felszólítására sem változtatott agresszív, erőszakos viselkedésén, ezért előállították. A Békési Rendőrkapitányság a 21 éves békési férfit szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai rendzavarás miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Aktuális