A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Mezőhegyesen és Gádoroson is több százan írták alá a béruniót

Délelőtt Gádoroson a piac mellett tették le voksukat az emberek a normális fizetésért

Olcsó munkaerőre épülő, és a társadalmat lebecsülő politika helyett egy új, tudásközpontú társadalom- és gazdaságstratégiát építünk határozott lépésekkel, amelyet egyedül a Jobbik lesz képes keresztülvinni. Ennek következtében a mai nap folyamán is több száz aláírást gyűjtöttünk össze. Délelőtt Gádoroson a piac mellett, délután pedig Mezőhegyesen kértük a helyi lakosok támogatását azért, hogy a tisztességes munkás vagy alkalmazott, tisztességes fizetést vihessen haza.

Olcsó munkaerőre épülő és a társadalmat lebecsülő politika helyett egy új, tudásközpontú társadalom- és gazdaságstratégiát építünk határozott lépésekkel, amelyet egyedül a JOBBIK lesz képes keresztülvinni, nyilatkozta portálunknak Dr Szabó Ervin, a Jobbik 4. sz. választókerület Országgyűlési-képviselője.

Aktuális