A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Az úton húzott át egy 15 méteres vízcsövet, a villanybiciklis meg persze nekiment

Vízvezetékcsőnek ment egy kerékpáros Almáskamaráson.

Vízvezetékszerelési munkálatok közben történt közlekedési baleset 2017. június 26-án, Almáskamaráson, a Szent István utcában. A munkálatokat végző egyik szerelő át akart húzni az úttesten egy közel 15 méter hosszú, 11 centiméter átmérőjű csövet. A csőnek nekiütközött és elesett egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi, aki könnyű sérülést szenvedett. Azt, hogy az úton munkálatok folynak, táblával jelezték, de amikor a cső az úton volt, a szerelő munkatársai távolabb dolgoztak. 

A szerelő nem kérte meg őket arra, hogy figyeljék, szükség esetén állítsák meg a forgalmat. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság azt a szerelőt, aki a csövet az úton áthúzta, gondatlanságból elkövetett közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A 2017. szeptember 12-én lezárt nyomozás iratait a rendőrség vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

police.hu

Képünk illusztráció!

Aktuális