A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Ilyen is van! Ott alvásos betörés Kevermesen

Lopás és magánlaksértés gyanúsítottját fogták el a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei. A 43 éves férfi 2017. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjjel kétszer járt egy idős nő kevermesi házában. Először átmászott a kerítésen, majd az épület egyik ablakáról levágta a szúnyoghálót és bemászott a házba, ahonnan háztartási gépet, szőnyeget és egy fali képet vitt el. Ezután visszament és a ház egyik szobájában elaludt. A 77 éves nő ébresztette fel és küldte ki a lakásából. 

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit a rendőrök a 2017. augusztus 21-én 9 órakor érkezett bejelentés után a településen működő térfigyelő kamerák felvételeinek segítségével három óra alatt azonosították, majd délután elfogták. A lopott dolgokat is megtalálták, lefoglalták és visszaadják az idős nőnek.

police.hu

Aktuális