A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

LMP: Átverték a devizahiteleseket

A párt szerint a Jobbik is becsapta a devizahiteleseket, amikor mégsem támogatta, hogy rendkívüli ülésnapon tárgyaljanak a kérdésről. A Jobbik is becsapta a devizahiteleseket, amikor mégsem támogatta, hogy rendkívüli ülésnapon tárgyaljanak a kérdésről, ezt állítja az LMP. A párt szóvivője hangsúlyozta, mivel a Jobbik nélkül is összegyűlt a megfelelő számú aláírás, a parlamenti ülést megtartják. Azt szeretnék, ha minden párt ott lenne és megszavaznák az LMP devizahiteleseket megmentő javaslatát.

„Az LMP ebben a helyzetben felszólítja a Fidesz és a Jobbik képviselőit, hogy tegyenek eleget feladataiknak, képviselőik jöjjenek el a parlament ülésére, vegyenek részt a parlament munkájában, és támogassák az LMP javaslatát, amely a devizahitelesek megmentésére vonatkozik. Itt egy konkrét helyzetről van szó, az LMP javaslata arról szól, hogy újra bevezessék a kilakoltatási moratóriumot, és függesszék fel a folyamatban lévő kilakoltatási eljárásokat” – ismertette Kanász Nagy Máté.

Aktuális