Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Egy kábítószerest, és egy körözöttet fogtak el a rendőrök

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2017. augusztus 8-án őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 31 éves S. Béla a gyanú szerint 2017. augusztus 1-jéről 2-ára virradó éjjel Békéscsabán, az Áchim L. András lakótelepen, egy lépcsőházból ellopott egy lezárt kerékpárt. Békéscsabán, a Posta közben 2017. augusztus 8-án, 21 óra 45 perc körül két fiatal férfit igazoltattak a rendőrjárőrök. A gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást jelzett Egyikük autójában, egy tasakban a rendőrök zöld növényi törmeléket találtak.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 21 és 22 éves békéscsabai férfiak ellen kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg. A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2017. augusztus 8-án előállítottak egy 52 éves kiskunlacházi férfit. Belépésre jelentkezett a méhkeréki határátkelőhelyen és az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság elrendelte a körözését. A férfit a Sarkadi Rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

police.hu

Aktuális