A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Hiába várnak az útjavításra Dévaványán

Szerdán délután Dévaványa határában tartotta meg sajtótájékoztatóját Samu Tamás Gergő, a Békés Megyei Közgyűlés jobbikos frakcióvezetője, illetve a párt regionális igazgatója. A regionális igazgató hangsúlyozta, hogy Dévaványa és Gyomaendrőd közötti út járhatatlan ez tény. Egy büszke európai ország nem engedheti meg magának hogy balkáni színvonalú útjai legyenek. Dankó Béla egy éve ígérte meg a Gyomaendrőd Dévaványa közötti 4231 sz. út felújítását, de azóta sem történt semmi.

A beszámolójában elmondta, hogy a Dévaványaiak közül nagyon sokan várják már az új utat, majd hozzátette, hogy természetesen őket is többen megkeresték az út problémája miatt. Továbbá kiemelte, hogy a szinte járhatatlan út nagyon megnehezíti az idősek számára a gyomaendrődi szakrendelőbe való eljutást, illetve másoknak pedig a munkába járást. Samu Tamás Gergő felszólította Dankó Béla megyei útbiztost, hogy végre tegyen valamit a Dévaványaiakért, képviselje őket, mert ezért kapott bizalmat.

Aktuális