A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Halálos baleset Kondoros és Gyomaendrőd között

Összeütközött egy személyautó és egy motoros a 4642-es számú úton, Kondoros és Gyomaendrőd között. A balesetben a motoros a helyszínen életét veszítette. Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2017. július 15-én, 15 óra 15 perc körül a 4642-es számú úton Kondoros és Gyomaendrőd között, ahol összeütközött egy személyautó és egy motoros. A balesetben a motor vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik.

A Kondoros felől érkezők Szarvas felé, a Gyomaendrőd felől érkezők pedig Örménykút irányába tudják elkerülni az érintett útszakaszt.

Frissítés: 20:04

A rendőrség feloldotta az útlezárást a 4642-es számú úton.

Befejeződött a helyszínelés Kondoros és Gyomaendrőd között, ahol 2017. július 15-én, 15 óra 15 perckor halálos baleset történt. Kondoros felől Gyomaendrőd irányába közlekedett egy személyautó, amikor összeütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfival. A balesetben a kerékpáros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét veszítette. A helyszínelést a rendőrség 20 órakor befejezte, a forgalom mindkét sávon zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

police.huAktuális