A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kétszer is lopott pénzt az ismerősétől Tótkomlóson egy 41 éves férfi

Tótkomlóson a rendőrök előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint kétszer is pénzt lopott ismerősétől. A rendőrség lopás gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. június 18-án előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint kétszer is pénzt lopott az ismerősétől, Tótkomlóson. Először 2017. június 17-én, a késő esti órákban járt nála. Pénzt kért tőle, közben kifigyelte, hogy honnan veszi elő a tulajdonos a pénztárcát.

Mielőtt elköszönt, észrevétlenül elvette, ezután kivett egy bankjegyet, majd a tárcát elhelyezte az ismerőse kerítésén. Másnap reggel visszament, amíg a tulajdonos kávét készített neki, újból magához vette a pénztárcát. Miután távozott, egy italozóba ment, ahol kivette az összes pénzt, a tárcát pedig az üzlet lépcsőjére rakta. A férfi ismerőse, amikor észrevette a lopást, értesítette a rendőröket, akik előállították a rendőrkapitányságra a 41 éves tótkomlósi férfit. A rendőrség lopás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. A pénztárcát megtalálták, amit a tulajdonosának visszaadtak.

Aktuális