A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Halálos baleset Dévaványa és Ecsegfalva között

Az út melletti csatornába borult egy személygépkocsi az Ecsegfalva és Dévaványa közötti úton. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. június 1-jén, 16 óra 38 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Ecsegfalva és Dévaványa között az út melletti csatornába borult egy személygépkocsi. A járműben, amelyet a katasztrófavédelem munkatársai emeltek ki a csatornából, egy férfi életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, a helyszínelés miatt 17 óra 12 perctől teljes útlezárás van.

A forgalmat a két település közötti földútra terelik. A rendőrség kéri, hogy aki teheti, Dévaványánál Gyomaendrőd felé kerülje el a baleset helyszínét. Közlekedjenek figyelmesen és türelmesen!

Frissítés:

A rendőrség befejezte a helyszínelést Dévaványa és Ecsegfalva között, ahol korábban halálos közlekedési baleset történt.


Befejeződött a helyszínelés a 4205-os számú úton, Dévaványa és Ecsegfalva között, ahol halálos közlekedési baleset történt. A rendőrség az útlezárást 21 óra 15 perckor feloldotta, a forgalom zavartalan.

Aktuális