Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Kocziha Tünde a Jobbik Békés megyei I.-es választókörzet országgyűlési képviselő-jelöltje (Videó)

Szerdán délelőtt Békéscsabán a Brill hotelben megtartott sajtótájékoztató keretében, Toroczkai László mutatta be Kocziha Tündét, mint a Jobbik I.-es számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltjét. A Jobbik alelnöke a sajtótájékoztatón elmondta, hogy Kocziha Tünde erősíteni fogja a Jobbik női képviselőit, hiszen e téren nagyon le van maradva hazánk a nyugat-európai parlamentekhez képest.

Ezen a téren még a Jobbiknak is van teendője. Torockai László Kocziha Tündéről azt mondta, hogy megbízható jobbikos és igazi hazafi, és már akkor is velük volt, amikor a Jobbik egy üldözött párt volt a Gyurcsány-kormányzat ideje alatt. Kocziha Tünde megköszönte a bizalmat a Jobbik elnökségétől, és hogy alkalmasnak, rátermettnek, és hitelesnek tartja a párt ahhoz, hogy a Jobbik céljait, programját képviselje a 2018-as kampányban, illetve később az országgyűlésben.

Burány Árpád a Jobbik Ifjúsági tagozatának Békés megyei elnöke kijelentette az Ifjúsági tagozat nevében, hogy teljes vállszélességgel kiállnak Kocziha Tünde országgyűlési képviselő-jelölt mellet.

Aktuális