A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Rendőrök találták meg az idős férfit Dévaványán

Rendőrök és polgárőrök kerestek egy 88 éves férfit, aki családtagjai tudta nélkül ment el dévaványai otthonából. Két rendőrjárőr találta meg, a mentők kórházba vitték. Eltűnt egy 88 éves férfi 2017. február 22-én 21 óra 30 perc körül Dévaványán. Családtagjai tudta nélkül ment el otthonról, a lánya és a veje egy órán át keresték, de nem találták meg. Rendőri segítséget kértek, a Dévaványai Rendőrőrs egyik körzeti megbízottja azonnal az idős férfi keresésére indult. A főtörzszászlós értesítette kollégáit is, a környező településekről rövid időn belül tizenegy rendőr érkezett a városba és hét polgárőr is bekapcsolódott a keresésbe.

A Gyomaendrődi Rendőrőrs járőrei 2017. február 23-án 0 óra 20 perckor Dévaványán, a település határában megtalálták a férfit, aki idős kora miatt térben és időben nem jól tájékozódik. Egyedül valószínűleg nem tudott volna hazamenni. A rendőrőrsre vitték, ahol a mentők elsősegélyben részesítették, majd kórházba szállították.

police.hu

Aktuális