Nem Mészáros Lőrincé

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Piások ellen intézkedtek a rendőrök Orosházán és Békéscsabán

Békés megyében 2018. február 17-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, az Irányi Dániel utcában 2018. február 17-én, 12 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrök ezért előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és a jogosítványát elvették. Békéscsabán, a Teleki utcából 2018. február 17-én, 21 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök előállítottak egy férfit.

Nem csak szövegelnek a szegénységről, hanem próbálnak segíteni!

Újra szembesültek a szomorú, de valós tényekkel, hogy Dél-Békésben katasztrofális a mély szegénységben élők száma, közölte portálunkkal Dr Szabó Ervin Jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt, és László Attila a Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke. Pénteken délelőtt Mezőkovácsházán és Battonyán jártak, mint ahogyan azt már évek óta teszik. Kisgyermekes családokat látogattak meg, ahova élelmiszert és tüzelőanyagot vittek.

Békésen körözés alapján, Tótkomlóson ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2018. február 16-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2018. február 16-án, 13 óra körül Békésen megtaláltak egy 17 éves fiút, aki engedély nélkül volt távol abból a gyermekvédelmi intézményből, ahol él. A rendőrök visszavitték az otthonba és átadták a nevelőjének.

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Gyulán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Szemere utca kereszteződésében 2018. február 15-én, 7 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyű sérülést szenvedett. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. február 15-én, 9 óra 30 perc körül elfogtak egy gyulai férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.

Elfogták az autólopásért körözött N. Sándort Kétegyházán

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. február 14-én, 10 óra 30 perc körül elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen jármű önkényes elvétele bűntett miatt a Battonyai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves N. Sándort előállították a rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bírót, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ismét elutasította az orosházi Dávid Zoltán polgármester, a bérlakáshelyzet javítására tett javaslatot

Dávid ismét elutasította az önkormányzati szociális bérlakáshelyzet javítására tett javaslatomat, mit sem törődve a rászoruló orosháziak, sokszor nyomorúságos, de minimum reményvesztett élethelyzetével, közölte portálunkkal Dr Szabó Ervin orosházi képviselő Azon interpellációja, melyben kérte, hogy a jelenleg üresen álló önkormányzati bérlakásokat az Orosháza Város Önkormányzata

Prostituáltak kiközvetítésével foglalkozott a békéscsabai Sz.-né N. Mária, Á. Gabriella, és a vésztői J. Árpád

Kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. március 5-én két nő és egy férfi ellen. A 42 éves Sz.-né N. Mária és a 35 éves J. Árpád egy éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán. Az oda betérő vendégek pénzért cserébe szexuális szolgáltatást is kérhettek a bárban dolgozó lányoktól. Erre a célra a bár üzemeltetői egy házat is fenntartottak, ahová a prostituáltak elvihették a vendégeket. A harmadik gyanúsított, az 52 éves Á. Gabriella pénzért rendszeresen vitt kuncsaftokat a lányokhoz.

Véradást szervezett a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Vöröskereszt Békéscsabán

Véradás volt 2018. február 13-án, Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. Három óra alatt 36 rendőr, illetve rendőrségi dolgozó jelentkezett, hogy ilyen módon segítse rászorulók gyógyulását. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2013-ban kapta meg a Magyar Vöröskereszttől a „Véradóbarát Munkahely” címet. A főkapitányság tehát évek óta támogatja a szervezet tevékenységét, az együttműködés keretében rendszeresen teret ad véradásoknak.

Közokirat-hamisítás gyanúsítottját fogták el a rendőrök Sarkadon

Békés megyében 2018. február 13-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. február 13-án, 8 óra körül elfogtak egy sarkadi férfit, akinek a Soproni Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett miatt elrendelte a körözését. A 21 éves R. Rolandot előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, informálta portálunkat, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kerékpáros ütközött motorossal a Franklin utcában

Békés megyében 2017. augusztus 7-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Franklin utca és a Varsányi Irén utca kereszteződésében 16 óra 45 perc körül összeütközött egy kerékpáros és egy motorral közlekedő férfi. Mindketten elestek, a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja, informálta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aktuális