A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Dombegyházon megtaláltak két eltűnt lányt, Békésen ittas járművezetés és járműlopás miatt intézkedtek a rendőrök

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. június 21-én, 19 óra körül Dombegyházon megtaláltak két gyulai lányt, akik engedély nélkül jöttek el egy gyulai lakásotthonból. A Gyulai Rendőrkapitányság ezért eltűnés miatt elrendelte a körözésüket. A 15 éves és a 17 éves lányt a rendőrjárőrök visszavitték az intézménybe és átadták a nevelőiknek. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2018. június 21-én, 21 óra 45 perc körül Békésen, az Ady Endre utcában.

Piás járművezetők buktak le Békéscsabán és Vésztőn

Áthajtott a záróvonalon egy kisteherautó vezetője 2018. június 20-án, 6 óra 30 perc körül Békéscsabán, az Orosházi úton. A szabályszegést látta két szolgálatot teljesítő rendőr és intézkedés alá vonták a jármű vezetőjét. A helyszíni légalkoholmérés alkoholfogyasztást jelzett a férfinál, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol a további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene, a záróvonal átlépése miatt pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

Balesetnél helyszíneltek, körözés alapján és lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Kisszik utca és a Trefort utca kereszteződésében 2018. június 20-án, 9 óra 15 perc körül egy kerékpáros nő azért, hogy elkerüljön egy ütközést, leugrott a kerékpárjáról és könnyű sérülést szenvedett. Mezőberényben, 2018. június 20-án, 12 óra 30 perc körül elfogtak a rendőrök egy békési férfit. A 21 éves B. Jenőt a Békési Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt körözte. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Rendszámtáblákat lopott, majd azokat felszerelte az autójára egy férfi Békésen

Rendszámtáblákat lopott, majd azokat felszerelte az autójára egy fiatal férfi Békésen. A rendőrség vádemelést javasol ellene. Békésen, a Lengyel Lajos utcában, 2017. november 7-én, 15 óra 30 perc körül a rendőrjárőrök ellenőriztek egy fiatal férfit, aki egy személygépkocsit vezetett. A rendőrök megállapították, hogy az autón egy a forgalomból ideiglenesen kivont másik járműre kiadott rendszámtáblák voltak felszerelve, ezért a járművezetőt előállították a Békési Rendőrkapitányságra.

Verekedés egy kutya miatt Vésztőn

Garázdaság és közúti veszélyeztetés miatt intézkedtek a rendőrök Vésztőn, egy italozó előtt. Egy férfi és egy házaspár között azért alakult ki vita, mert a feleség szerint a férfi ellopta a kutyájukat. Számon akarta kérni egyik ismerősét 2018. június 19-én egy 38 éves vésztői nő, mert úgy hallotta, hogy néhány nappal korábban ő lopta el a lánya kutyáját. Autóval a férfi házához indult, de útközben egy italozó előtt összetalálkoztak. Kölcsönösen szidalmazták egymást, majd a nő hazament, és szólt a férjének, aki motorral azonnal a kocsmához indult.

Elfogás Csorváson, kábítószer birtoklás gyanúja Orosházán

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. június 19-én őrizetbe vett egy csorvási nőt, akit a lakásán fogtak el a körzeti megbízottak. Az 52 éves K. Ildikó ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot és az ügye bírósági tárgyalásáig tartó őrizetét rendelte el. Orosházán, 2018. június 19-én a rendőrök előállítottak egy orosházi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott. A 26 éves Gy. Krisztiántól kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket is lefoglaltak a rendőrök.

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békésen, Füzesgyarmaton és Mezőberényben

Békés megyében 2018. június 19-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békésen, a Széchenyi téren, 14 óra 15 perc körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik könnyebben megsérült. Néhány perccel később, Füzesgyarmat külterületén egy kerékpáros férfi elesett és súlyos sérülést szenvedett. Ezután, 15 óra 45 perc körül Mezőberényben, a Békési úton egy elektromos-triciklivel közlekedő nő nekiütközött egy oszlopnak.

Kaszapernél balesetnél helyszíneltek, Szarvason eltűnt férfit találtak meg a rendőrök

Kaszaper külterületén, 2018. június 18-án, 16 óra 15 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató. A balesetben az autó vezetője súlyosan, utasa pedig könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja. Az egyik szarvasi szociális otthon dolgozója 2018. június 18-án, 22 óra 15 perc körül tett bejelentést a rendőrségre, hogy az egyik gondozottjuk eltűnt.

Aktuális