A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Szarvason és Gyulán balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök

Békés megyében 2018. október 15-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvason, a Tessedik Sámuel utca és a Béke utca kereszteződésében, 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros férfinak. A mentők a férfit, akinél felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Baleset Gyomaendrődön, körözés alapján intézkedtek Orosházán, eltűnt fiatalokat találtak meg a rendőrök Békéscsabán és Végegyházán

Gyomaendrődön, a Szent István utca és a Magtárlaposi utca kereszteződésében, 2018. október 14-én, 7 óra 15 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő. Orosházán, 2018. október 14-én előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság lopás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 49 éves T. Györgyöt az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette. 

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Szarvasi úton, 2018. október 13-án, 9 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak. A balesetben a férfi könnyű sérülést szenvedett. Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Gyomaendrődön, a Táncsics Mihály utcából, 2018. október 13-án, 23 óra 45 perc körül.

Szociális ügyintézőt bántalmazott, rács mögé került

A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette, súlyos testi sértés bűntette, személyi szabadság megsértésének bűntette, valamint garázdaság vétsége miatt kezdeményezte egy 30 éves büntetett előéletű eleki férfi letartóztatását, akinek a terhére több személy elleni erőszakos bűncselekmény róható. A gyanúsított 2018. augusztus 30-án dél körüli időben Eleken, a Dózsa utcán megszólította az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal egyik szociális ügyintézőjét és számon kérte rajta, hogy korábbi közérdekű munka büntetésének végrehajtása során hogyan viszonyult hozzá.

Balesetek Újkígyóson, elfogás Battonyán és Lőkösházán

Békés megyében, 2018. október 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Újkígyóson, az Újköz utcában, 13 óra 45 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy kerékpáros nőnek. Mindketten elestek és könnyű sérülést szenvedtek. Szintén Újkígyóson, a Fő utcán, 18 óra 30 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpáros nő, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. október 11-én, 10 óra 15 perc körül elfogtak egy battonyai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.

Aktuális