A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ön az „Elfogadom” gombra kattintással, beleegyezik az ilyen adatfájlok fogadásába és elfogadja az adat és süti-kezelésre vonatkozó irányelveket.

Elfogadom

Balesetek Békéscsabán és Eleken, elfogás Pusztaföldváron

Békés megyében, a Gyula külterületén történt halálos közlekedési baleset mellett 2017. október 22-én további három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Vozárik utca kereszteződésében 11 óra 10 perckor összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros gyermek. A fiú elesett és könnyebben megsérült. Szintén Békéscsabán, a Mokry utcában, 11 óra 15 perckor egy lovas fogat elé befogott lóra rátámadt egy kutya. A ló megvadult, a hajtó leesett a bakról.

Kék hírek Békés megyéből

Békés megyében 2017. október 21-én egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Füzesgyarmaton még előző nap, 2017. október 20-án, 14 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros. Később derült ki, hogy egyikük megsérült, 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a baleset okát és körülményeit az utólag érkezett bejelentés alapján vizsgálja. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2017. október 21-én elfogtak egy békéscsabai férfit.

Halálos baleset Békés megyében

A 44-es számú főúton, Békéscsaba és Gyula között személygépkocsi gyalogost ütött el. A helyszínelés miatt félpályás útlezárás van érvényben. Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán 2017. október 22-én 5 óra 10 perc körül egy személyautó gyalogost ütött el. A gyalogos a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés miatt félpályás útlezárás van, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, óvatosan közlekedjenek, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

A külföldiek nem tudják hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök előállítják őket. Tizenegy határsértőt fogtak el a rendőrök 2017. október 22-én 0 óra 15 perc körül Battonya külterületén. Mindannyian Romániából érkeztek és iraki, illetve szír állampolgárnak vallják magukat. Egyikük sem tudja hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre.

Betörtek, elfogták őket

Pénzt és édességeket lopott egy békéscsabai büféből egy 18 éves fiú és fiatalkorú társa. A rendőrség vádemelést javasol ellenük. Betörtek egy büfébe 2017. május 12-én éjjel, 1 óra körül Békéscsabán, az Andrássy úton. A rendőrséget a büfé egyik dolgozója értesítette, aki a nyitáskor vette észre, hogy az ajtót felfeszítették és ellopták a pénztartó rekeszt, valamint az árukészlet egy részét. A bejelentés után a rendőrök helyszíni szemlét tartottak és közben ellenőrizték a környéket. Még aznap délelőtt elfogták a 18 éves G. Jánost és fiatalkorú társát, akiknél megtalálták az ellopott csokoládék, illetve pénz egy részét. 

Négy autó ütközött össze Telekgerendásnál a 47-esen

Teljes útlezárás van érvényben a 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében, ahol négy személyautó ütközött össze. Békés megyében, a 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében 2017. október 20-án, 19 óra 15 perckor összeütközött négy személyautó. A balesetnek az elsődleges információk szerint egy súlyos és két könnyű sérültje van. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt.

Baleset Mezőberényben, elfogás Lőkösházán, Gyulán és Békéscsabán

Mezőberényben, az Oltványkert utcában 2017. október 19-én, 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett. A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2017. október 19-én elfogtak a rendőrök egy budapesti férfit. A 46 éves B. Sándor vonattal Romániába akart utazni. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene, mert nem kezdte meg a szabadságvesztése letöltését.

Aktuális