Impresszum

Portálunk főként Békés megye aktuális híreivel foglalkozik, de ettől függetlenül Kelet-Magyarország, illetve országos hírek is megtalálhatóak oldalunkon.

Szerzői jogok:

A Keleten.hu portál fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A Keleten.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Keleten.hu tulajdonosa követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

A Keleten.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Szerkesztőségnek beküldött képeket, a szerkesztőség saját belátása szerint használhatja fel, akár több alkalommal is.

Hozzászólások

1. Felhasználóknak lehetősége van, portálunk bizonyos cikkeihez szöveges hozzászólásokat (Hozzászólás) fűzni, amelyek a többi felhasználó számára is láthatóvá válnak. Hogy melyik cikkekhez van lehetősége a felhasználóknak hozzászólni, azt portálunk, a cikk tartalmát tekintetbe véve, mérlegelés alapján, szabadon határozza meg.

2. A Hozzászólások írására és megjelenítésére portálunk harmadik fél (Facebook) által fejlesztett, üzemeltetett és fenntartott technikai megoldást használ (Facebook Comments Plugin). A Facebook Comments Plugin működéséért, esetleges hibáiért, a hozzászólások elvárt megjelenéséért, az oldal nem vállal semmilyen felelősséget.

3. Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Keleten.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

4. Portálunk a hozzászólásokat szúrópróbaszerűen ellenőrzi és moderálja. A moderálás a Disqus Comment Plugin által biztosított lehetőségek szerint történik. A moderátoroknak lehetősége van a hozzászólások törlésére, illetve a megjelenést is tudják korlátozni. A jelen szabályok rendelkezéseit súlyosan és/vagy ismétlődően megszegő felhasználói magatartás esetén a moderátorok az adott felhasználó valamennyi, a portál keretén belül közzétett hozzászólásának megjelenését korlátozhatják ugyanilyen módon.

Médiaigazgatásra vonatkozó szabályzási hatáskörrel rendelkező felügyeleti szerv:

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75
Tel: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520

Főszerkesztő:
Erdős Csaba

Munkatársak, és tudósítók:
Viczián Levente /Rovatvezető/
Török Imre /Szerkesztő/
Tóth Zoltán /Szerkesztő/

Külső munkatársak:
Seres Sándor

Tárhelyszolgáltatónk:
ININET Internet Kft.
Budapest
1063
Szinyei Merse utca 10.

Kapcsolat:

 

 

 

 

 

 

Inline

Ha kedveled oldalunkat,

azzal máris támogattál minket!

Inline

Ha kedveled oldalunkat,

azzal máris támogattál minket!