A rendőrség befejezte a falunap utáni közlekedési balesetet ügyének vizsgálatát

Falunap után szenvedtek közlekedési balesetet ketten Békés megyében, a 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében. A férfi, aki a balesetet okozta, ittasan vezetett. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 47-es számú főúton, Telekgerendás külterületén, 2019. június 9-én 22 óra 30 perckor egy személyautó vezetője egy balra ívelő kanyarban letért az útról és nekiütközött egy, az út mellett álló kivilágított traktornak. A jármű vezetője, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, könnyebben megsérült, míg utasa súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A büntetőeljárás során kirendelt igazságügyi szakértő által elvégzett vizsgálat igazolta, hogy a 34 éves békéscsabai férfi szervezetében alkohol volt. Az autóst a Békéscsabai Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait továbbította az ügyészségre.

Close