Ismét késelt egy Fidesz által idecsalogatott ukrán vendégmunkás

Ismét késelt egy ukrán vendégmunkás ezúttal Sopronban. A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 48 éves férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 26-án 0 óra 30 perckor arról, hogy az egyik soproni munkásszállón megszúrtak egy férfit. A helyszínen a rendőrök elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 48 éves ukrán állampolgárt. Elszámoltatása és a helyszíni intézkedések folyamatban vannak. A sértettet a mentők kórházba vitték

– írja a police.hu.

Sneider Tamás Jobbik-elnök szerint

szó sincs elszigetelt esetekről, ha az Orbán-kormány támogatásával hazánkba telepített külföldi vendégmunkások által elkövetett bűncselekményekről kell beszélnünk. Magyarország egyelőre még annak az útnak az elején jár, amelyen Lengyelország már jóval korábban elindult. Ahova tömegesen telepítettek be migránsmunkásokat, ott megnövekedett a bűnözés. Ugyanakkor a magyar társadalom számára még szokatlan az a jelenség, amit a Fidesz zúdított rá az országra, és ezért a magyarok lassabban reagálnak azokra a típusú bűncselekményekre, amik a munkásszállókon, vagy környékén történnek.

Close