Nincs kétség! A Fidesz téglái a Mi Hazánk Mozgalom megélhetési politikusai!

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke nem hagyott kétséget afelől, hogy Fidesz-kottából játszik. Ugyan megjegyezte, hogy ők „győzelemre vannak ítélve”, de addig is, amíg a várt pillanat elérkezik, mindenki szavazzon Orbánra.

Az embereknek bizonyíték kell, mert elvesztették a hitüket, ezért látniuk kell, hogy a Mi Hazánk Mozgalom tagjai mindenhol jelen vannak, dolgoznak és mozgalmi jelleggel, önerőből is bátran szembe mennek a magyar népet veszélyeztetőkkel, legyen az migráns, vagy cigány bűnöző

– fogalmazott Toroczkai László, a mozgalom elnöke még július 14.-én, a Csongrád megyei Ásotthalmon, a Mi Hazánk Mozgalom I. kongresszusán a cirka 180 résztvevőnek.

„Győzelemre vannak ítélve”

Kiemelte: 114 ezer magyar ember szeretné, hogy a Mi Hazánk Mozgalom megmaradjon, megerősödjön, és képviselje az önkormányzatokban és az Országgyűlésben a magyarok érdekeit. Éppen ezért

„küzdeni kell, bátran előre nézve, és akkor meglesz az a várva várt győzelem, a tiszta és soha meg nem alkuvó nemzeti erő számára”

Addig is: csak a Fidesz!

2022-ben vagy Fidesz-kormány, vagyis Orbán-kormány lesz, vagy jön az ennél is rosszabb, a korrupció mellett a társadalom alappillérét képező család és annak valamennyi intézményét támadó balliberális kormányzat. Létük alapja ugyanis, hogy

„szét kell zúzni mindent, ami nemzeti, ami hagyomány, ami tradíció, és ami fontos a magyar emberek számára”

– fogalmazott.


A pártelnök hangsúlyozta, óriási a felelősség a Mi Hazánk Mozgalom tagjain, mert, ha most feladják és félreállnak, akkor 2022-ben egy új Gyurcsány-kormány alakul, ami rosszabb lesz, mint 2010-ben. Az pedig

„önmagában szégyen és gyalázat, hogy ehhez a kormányhoz a szélsőségesen gondolkodó magyar tömegeket a Jobbik fogja odacsatornázni”

Ha Orbán megroppan…..

Az elnök szerint óriási a felelősségük azért is, mert, ha a Fidesz – amely most még „a migrációval és az ásotthalmi kerítéssel begyűjti a több millió nemzeti szavazatot” – megroppan, nem lesz a nemzeti oldalon, aki képviselné azt a több millió magyar embert, akik most még nem értették meg, az igazi nemzeti érzelmű emberek a Mi Hazánk Mozgalomban vannak.

Ki kell tehát tartaniuk, akár

„vérrel és verítékkel”

is, hiszen ők az utolsók, utánuk már senki nem jön – hangoztatta Churchill mondását Mi Hazánkosra ferdítve.

Magyarország leghitelesebb ereje….

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese, országgyűlési képviselő szerint

közösségük mindössze egyetlen év alatt Magyarország leghitelesebb erejévé vált. Hatalmas eredménynek nevezte, hogy az EP-választáson megelőztek olyan pártokat, amelyek frakcióval rendelkeznek az Országgyűlésben.
Kiemelte, hogy ami szerintük nem szolgálja a magyar érdeket, az ellen

„ha kell parlamenti eszközökkel, ha kell, akár az utcán is, de kőkeményen fellépnek”.

Dúró Dóra kiemelte, mozgalmuk számára egyetlen dolog fontos: a nemzet.

No meg a pénz (szerk.)

Close