Két család között alakult ki konfliktus Medgyesbodzáson

2019.05.17-én Medgyesbodzásról kaptam kétségbeesett telefonhívást egy helyi lakos részéről, egy Borsodból betelepült helyi család tagjai felvonultak a házuk előtt. Ezt követően rájuk törték a kaput és életveszélyes fenyegetések hangzottak el a részükről, állította a panaszos.

– írja László Attila a MÖM elnöke közösségi oldalán.

A család az eset miatt értesítette a rendőrséget. A hölgy mikor felhívott arról tájékoztatott, hogy a fenyegetések jelenleg az interneten keresztül tovább folytatódnak az irányukba és a családjuk kiirtásával fenyegetőznek. Az esettel kapcsolatban ma reggel kértem a rendőség hivatalos tájékoztatását. Továbbá értesítettem a MÖM Dél-békési vezetőjét az esetről és kértem, hogy vegye fel a kapcsolatot a családdal.

A rendőrség az alábbiakat nyilatkozott az ügyel kapcsolatban:

A megkeresésében leírtakkal kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2019. május 18-án, Medgyesbodzáson, a gyermeknapi rendezvényen összeszólalkozott két gyermek. Ezután a gyermekek családtagjai között alakult ki konfliktus, az egyik család több tagja megjelent a másik család házánál. Feljelentés mindkét részről érkezett. A rendőrség vizsgálja a történtek körülményeit, illetve azt, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban és a milyen szabálysértés, bűncselekmény valósulhatott meg.

Close