A Fideszes Kövér László, a rendkívül sokszínű arab világ páratlanul gazdag kulturális értékei után vágyakozik

Nem kétszínű kicsit sem az öreg posztkommunista fideszes, miszerint Kövér László kijelentette, hogy

“Fontos megismernünk a rendkívül sokszínű arab világ páratlanul gazdag kulturális értékeit”

Igen, az a kövér László jelentette ki ezt, aki annak a pártnak a tagja, melynek végtelenül primitív kommunikációja a “veszélyes migráns” kifejezést frazémává tette.

A mindenféle toleranciát és tiszteletet idézőjelbe tévő Fidesz Kövér Lászlója az Arab Kultúra Napjának vendégeként az ELTE-re látogatott. No nem azért, hogy hogy ott is elmondja, hogy Orbán Viktor egymondatos választási programja, hogy “állítsuk meg a bevándorlást”, hanem azért, hogy a kölcsönös tiszteletről áradozzon.

Az Index beszámolója szerint Kövér “örömmel vállalta el a védnökséget”. Örömteli pillanatai között pedig olyan dolgokról beszélt, hogy Magyarország kapcsolatépítésének alapja a kölcsönös tisztelet, a hagyományok, kultúra tiszteletben tartása, hogy eurómilliókkal segédkezünk afrikai országokban, hogy fontos, hogy arab diákok tanuljanak Magyarországon, mert ezek a közvetlen kapcsolatok válhatnak alapjaivá az arab világ és Magyarország kapcsolatainak.

Internet-X

Sőt, még valami fontos: fontos megismernünk a rendkívül sokszínű arab világ páratlanul gazdag kulturális értékeit, és közösen kell megvédenünk a tisztelet, bizalom, barátság jelentett közös értékeket.

És miután Kövér mindezt eldarálta, ajándékba kapott egy aranyozott arab hajót.

Kövér László nem köpött fel az Arab Kultúra Napján a levegőbe, hogy aláállhasson, hanem ajándékot kapott, mert szépeket mondott az arab kultúráról. Mi pedig megint kaptunk egy nyomasztó látleletet az arcátlan fideszes köpönyegforgatásról.

Close