A battonyai 23 éves O. Krisztián, mindent ellopott ami nem volt lebetonozva

Kisgépeket, hordókat, gázpalackot és egyéb dolgokat lopott egy férfi lakóházakból, illetve a házak melléképületeiből Battonyán. A rendőrök azonosították és elfogták.

Lopások elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Battonyán. Egy nő jelentette be 2019. április 10-én, hogy betörtek abba a házba, amit ő egy férfi megbízásából felügyel. Az egyik szobából karórák, a konyhából egy falióra tűnt el. A tettes lefeszítette a lakatpántot a melléképületről is, de onnan nem vitt el semmit.

Az elmúlt hetekben még három hasonló bűncselekmény történt Battonyán. Márciusban egy lakatlan ház melléképületéből fűnyírót, rotációs kapát, illetve a házból ruhákat loptak el. Szintén márciusban egy férfi házából mikrohullámú sütőt, gázpalackot, a ház melléképületéből akkumulátortöltőt, akkumulátorokat és hordókat loptak el. Április első napjaiban pedig egy ház műhelyéből benzinmotoros láncfűrészt vittek el ismeretlenek.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a hasonló módszerrel elkövetett bűncselekmények ügyében folytatott nyomozások során megállapították, hogy ugyanaz a férfi gyanúsítható mind a négy bűncselekmény elkövetésével. A 23 éves battonyai O. Krisztiánt 2019. április 10-én előállították és gyanúsítottként kihallgatták, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close