Előkerült egy videó azokból az időkből, amikor még Bayer és Orbán, Soros Györgyöt védő közleményeket írogattak (Videó)

Nagy erőkkel terjedni kezdett Facebookon egy régi felvételekből készült 2017-es Célpont adás részlet, mely olyan időket idéz fel, amikor még Bayer Zsolték Soros György védelmében írogattak közleményeket.

A műsor részletből kiderül, hogy az akkori szélsőjobb is hevesen támadta Soros Györgyöt, az ideológiájuk az volt, hogy az értelmiség csak a Soros pénze miatt nem szereti a politikájukat. Sőt, “termeszek rágják a nemzetet” címmel akkor még cikk is jelent meg Csurka lapjában, ami hevesen támadta Sorost.

Ebben a cikkben azt írta az akkori szélsőjobb, hogy Orbán Viktorba évek óta öli a pénzt Soros és a választások után főszerepet szán neki. Ekkor egy Sorost védő közleményt adott ki a Fidesz sajtófőnöksége, amit ekkor Bayer Zsolt vezetett.

A közleményben anno a Fidesz azt írta, hogy megdöbbenéssel tapasztalják Soros György személyét ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon.

Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog.

Nyilván a felvétel azért lett újra népszerű a közösségi oldalakon, mert remekül bemutatja, hogy a Fidesz valójában mennyire is egy képmutató banda, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy más is lássa, a Fidesznél nem elvek vannak, hanem érdekek.

Close