A Jobbik országosan helyreigazítja a Fidesz Soros-plakátjait

Sajtótájékoztatót tartott Jakab Péter, ahol bejelentette a Jobbik új kampányát, amelynek keretein belül helyre fogják igazítani a kormány Soros-plakátjait országszerte.

A Jobbik országgyűlési képviselője felhívta a figyelmet arra, hogy míg Brüsszel az utóbbi három évben egyetlen embert sem telepített Magyarországra, addig a kormányzat 86 ezer bevándorlót engedett be.

Ha valóban tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet van, akkor azt a válsághelyzetet maga a magyar kormány idézte elő

– fogalmazott Jakab Péter.

A képviselő hozzátette azt is, hogy válságot idézhet elő az országban az, ha a munkaerőhiányt több tízezer ukrán vendégmunkással akarja megoldani. Mindemellett feszültséget generálhat az a tény is, hogy az Orbán-kormány több előjogot biztosít a betelepített külföldieknek, mint az itt született magyar embereknek.

Fotó: Béli Balázs/Alfahír

A képviselő bírálta a kormányt azon javaslata miatt is, hogy 1400 arab diáknak adna ösztöndíjat, miközben sok magyar fiatal éppen pénz hiányában nem tud egyetemre menni, és hogy a bevándorlók számára is megnyitják a CSOK-ot. Jakab Péter kiemelte, hogy az Orbán-kormány nemrégiben leszavazta az Európai Unió afrikai államokkal, illetve az Arab Ligával kötendő megállapodását, amely épp azt tette volna lehetővé, hogy helyben lehessen megállítani az illegális migrációt.

Úgy tűnik, hogy az Orbán-kormány abban bízik, hogy illegális migránsok érkezhetnek Magyarországra, és akkor lehet majd velük újra kampányolni

– hangsúlyozta a képviselő.

Fotó: Béli Balázs/Alfahír

A sajtótájékoztató végén Jakab Péter és a Jobbik Ifjúsági Tagozat néhány képviselője át is ragasztott egy Soros-plakátot. A képviselő ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: aki az EP-választáson a Fideszt támogatja, az a bevándorláspárti erőkre szavaz.

Alfahír

Close