Most éppen G. Fodor szennyportálja hozta a zsoldért a kötelező hazug cikket!


Lakájsajtó hazugságai – a bíróságon találkozunk!

– írja közleményében Sneider Tamás. Az Orbán-kormány lételeme a hazugság, így a hozzá tartozó médiumoknak mindennap ki kell találnia valami hazugságot, mert ha leállnak, egyből kezd zsugorodni befolyásuk. Így volt ez annak idején a Szovjetunióval is. Mikor már nem tudott terjeszkedni ki is pukkadt. Most éppen G. Fodor Gábor 888.hu nevű kamuhírportálja böffentett egy “jóízűt”

Hiába, ha már a rendes újságírás nem megy, akkor legalább illik megdolgozni a koncért, hisz még a nevüket is a 444.hu oldal után találták ki.

Csak rá kell nézni, és máris látható a 888.hu vezetőjének lelkivilága!

Lipótmező felszámolása súlyos következményekkel járt a politika világára nézve. Ilyen helyeken vizsgálták a lépten-nyomon hazudozó emberek pszichéjét. Ma már nincs lehetőség a szakszerű gyógyításukra, ezért amíg nem kerül kormányzati pozícióba a Jobbik és nem állítjuk helyre a pszichiátriai kezelést, a miniszterelnök szolgáinak kényszeres hazugságait bíróság útján igyekszem gyógyítani. Egy anderseni mesét terjeszt rendkívül durva hazugságokkal teletűzdelve a propagandasajtó. A cikkek íróit és leközlőit bírósági tárgyaláson várom. A Fidesz kétségbeesett, hiszen pontosan látják, hogy az ellenzéki pártok erősödtek, és a társadalom többségével együtt készek lebontani Orbán diktatúráját, valamint elszámoltatni a hazug, tolvaj rezsimet.

Sneider Tamás, a Jobbik elnöke

Close