Míg Orbán a Kormányinfón hazudgált, addig a Bajcsy Kórházban leszakadt a plafon!

Bár közvetlen összefüggésben nincsen Orbán tegnap előadott hazugságaival az, hogy a Bajcsy Kórház egy osztályán leszakadt a mennyezet, a miniszterelnököt mégis folyamatosan hazugságon lehet kapni. Az igazság az, hogy Orbán – állításával ellentétben – rendszeresen foglalkozik üzleti ügyekkel, az egészségüggyel viszont egyáltalán nem. A budapesti kórházak már kilenc éve várják, hogy az Orbán-kormány foglalkozzon velük. A budapesti lakosok is ugyanennyi ideje rettegnek attól, hogy komolyabb betegséggel vagy sérüléssel távoznak a kórházból, mint amivel eredetileg befeküdtek.


Orbán hazugságaival kapcsolatban mindenki ismeri az igazságot: a kormányfő kizárólag személyes környezetének üzleti ügyeivel foglalkozik, az egészségüggyel pedig semmit. Miatta tart ki makacsul az egészségügy krízise, most már kilenc éve.

A Jobbik pontosan látja, hogy Orbán az egészségügy problémái elől is Soros és a migránsok háta mögé bújik. Nem elmenekülni kell a valós problémák megoldása elől, hanem a magyar emberek elvárása szerint pénzt kell áldozni az magyar egészségügy megmentésére, írja a Jobbik Magyarországért Mozgalom a portálunkhoz eljuttatott közleményében.

Close