Bevett aljas fideszes módszer! – A feleségével próbálják kicsinálni Márky-Zay Pétert!

Úgy tűnik, hogy Orbán számára hatalmas presztízskérdés az elbukott Csongrád megyei város visszaszerzése. Az elmúlt napok történéseiből ugyanis nyilvánvaló, hogy minden idők legkorruptabb magyar kormányfője kiadta a kilövési engedélyt a polgármesterre, a Fidesz fizetett bértollnokai pedig meg is kezdték a hódmezővásárhelyi politikus elleni hadjáratot.

Már nemcsak óriásplakátokon hirdetik róla, hogy „magyarellenes”, „migránspárti” illetve, hogy „Soros György embere”, nemcsak a moslékszájú Bayer Zsolt, a volt komcsi Gajdics Ottó, és az apja ismertségén felmászó Jeszenszky Zsolt ócska triumvirátusát mozgósítja majd a helyi rádióba egy kis mocskolódó köpködésre, hanem a politikus feleségét is próbálják belerángatni egy büntetőügybe. Egy régi vágású kereszténydemokrácia hétköznapjaiban persze még az is megtörténhet, hogy hamarosan előkerül Terry Black, írja a zsurpubi.hu.

A Vona Gábor ellen bevetett és kipróbált, a magyar közéletet minden eddiginél gusztustalanabb, mocsári mélységekbe taszító lejárató kampánnyal és karaktergyilkossággal próbálják kicsinálni Lázár János hódmezővásárhelyi ellenfelét. Márky-Zay tönkretétele annyira fontos számukra, hogy még azt is megengedik Lázárnak, hogy kritizálja az ország szinte teljes lakossága által ellenzett orbáni Rabszolga-törvényt. Ennek a kartácstűznek pedig semmi más oka nincs, mint az, hogy Márky-Zay Péter az országos politika szereplője és van némi karizmája is. A Fidesz minden eddiginél jobban retteg attól a kezdeményezéstől, hogy „egy az egy ellen” fog elindulni az ellenzék a kormánypártok ellen. Az önkormányzati választásokon helyi szinten számos kamujelöltre kell számítani, akik még az ellenzéki politikusoknál is ellenzékibb szónoklatokkal próbálják majd megtéveszteni a kormánypártokkal elégedetlen választókat.

Nem szabad meglepődnünk majd azon sem, ha a kamu egyesületek által indított „független” jelöltek megtévesztő kampányainak lesz helye a fideszes reklámfelületeken, az ellenzékinek pedig nem. A karaktergyilkosságok és a kamujelöltek indításának kombója lehet a tuti recept a Fidesz szerint az ellenzék legyőzésére. Az egyiket már jól láthatóan megkezdték Hódmezővásárhelyen.

Most egy oltásellenes házaspár hathetes csecsemőjének halála miatt indult büntetőügybe próbálják belerángatni Márki-Zayné Vincze Felíciát. A hathetes kisfiú a vád szerint azért kapott agyvérzést, mert a gyermekorvosa elmulasztotta a K- vitamin beadását, illetve, mert nem hívtak hozzá időben orvost. A politikus szülésznőként dolgozó felesége „hivatalosan” azért került képbe, mert a gyermek nála született, igaz ő minden esetben javasolja a szükséges vitamin beadását, olyannyira, hogy a kérdéses ügyben a vitamin beadásának javaslatáról dokumentum is van a birtokában. Ez viszont feltételezhetően nem fogja érdekelni a gátlástalanságát nap mint nap bizonyító lakájmédiát és a Fidesz által működtetett suttogópropagandát, náluk Márky-Zay felesége lesz a felelős a kisfiú haláláért.

Close