Lázár János: vitatható és vitatott lépése a kormánynak a rabszolgatörvény (Videó)

Meglepő válaszokat adott Lázár János egy alákérdezős, kormánypárti interjú során. A makói televízió egyébként érdektelennek tűnő műsorában a riporter, egy bizonyos Dr. Keresztúriné Kisistók Tímea meglehetősen kényelmetlenül érezhette magát, amikor igyekvő kérdéseire az alábbi meglepően kritikus válaszok érkeztek. A Makói Városi Televíziót vezető, nem mindennapi ambícióval rendelkező, a kormányzati sikerpropaganda makói bástyájának is tekinthető orvosfeleség-riporter egyébként már többször készített „kényeztető” interjút Lázár Jánossal, többek között 2016-ban is, éppen abban az évben, amikor kiderült, hogy a helyi Fidelitas elnöke is az általa vezetett helyi televízió munkatársa.

Ez egy – meggyőződésem szerint – vitatható és vitatott lépése is a parlamenti többségnek és a kormányzatnak is.

– fejtette ki Lázár a Rabszolga-törvénnyel kapcsolatban.

Nekem az a véleményem, hogy egy országgyűlési képviselő, akit a nép megválasztott, minden körülmények között mentelmi jogot és tiszteletet érdemel.

– ezt pedig az ellenzéki képviselőket az MTVA székháznál ért atrocitások kapcsán mondta a hódmezővásárhelyi politikus.

Még egy ilyen beszólás és könnyen lehet, hogy Lázár megkapja a Rabszolga-törvény végrehajtásáért felelős miniszterelnöki biztosi kinevezését is, természetesen fizetés nélkül.

Close