Lakossági bejelentés alapján négy határsértőt fogtak el Kisdombegyház külterületén

A magukat tunéziai állampolgárnak valló külföldieket előállítják, tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Lakossági bejelentés alapján ellenőriztek a rendőrök négy külföldi férfit 2020. január 25-én 13 óra 30 perc körül, Kisdombegyház külterületén. A határsértők tunéziai állampolgárnak vallják magukat. Személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon nem tudják hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállítják őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre.

20:10

Átadták a Békés megyében elfogott négy határsértőt a román hatóságnak

Négy külföldit fogtak el a rendőrök 2020. január 25-én 13 óra 30 perc körül, Kisdombegyház külterületén. A férfiak tunéziai állampolgárnak vallották magukat. Személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrjárőrök előállították a határsértőket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, ahol megtörtént a meghallgatásuk, majd 2020. január 25-én 19 óra 40 perckor átadták őket a román hatóság képviselőinek, tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy.

Close