Körösladányban ittas járművezetés miatt, Békéscsabán és Dombiratoson pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. november 6-án 21 óra 15 perc körül Körösladányban, a Wenckheim Béla utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. november 6-án elfogtak egy békéscsabai férfit. A 23 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. november 6-án elfogtak egy dombiratosi férfit, aki ellen a Szentesi Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot. A 19 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close