Három baleset, három súlyos és három könnyű sérült

Újkígyóson, Mezőberényben és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében, 2018. november 8-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Újkígyós külterületén, 11 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben megsérültek.

Mezőberényben, a Szabó Árpád utca és a Mátyás király utca kereszteződésében, 17 óra után néhány perccel, egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy gyalogosnak és összeütköztek. A gyalogos férfi elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Fényesi utcában, 20 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi elütött egy férfit, aki a gyanú szerint ittasan az úttesten, a kerékpárja mellett feküdt. A mentők a férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, a Fényesi utcában,egy személygépkocsi elütött egy férfit, aki a gyanú szerint ittasan az úttesten, a kerékpárja mellett feküdt. Fotó: police.hu
Újkígyós külterületén, összeütközött két személygépkocsi. Fotó: police.hu
Close