Négy közlekedési baleset, egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás

Békés megyében, 2019. október 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 47-es számú főút Békéscsaba és Telekgerendás közötti szakaszán, Békéscsaba külterületén, 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, árokba csapódott és felborult. A jármű vezetője súlyosan megsérült.

Szintén Békéscsaba külterületén, 8 óra 20 perckor összeütközött egy munkagép és egy személygépkocsi. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyebben megsérült. Békésen, a Rákóczi utcában, 8 óra 30 perc körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött, a kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Kondoros külterületén, 8 óra 45 perc körül tehergépkocsi személygépkocsival ütközött, a balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2019. október 14-én 5 óra 45 perc körül belépésre jelentkezett egy pótkocsis tehergépkocsi. A jármű vezetőjénél az alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért a rendőrök a román sofőrt előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra. Ott két újabb légalkoholmérés is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját, ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Close