Baleset Füzesgyarmaton, Vésztőn, Gyulán és Telekgerendáson

Békés megyében 2018. november 7-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Füzesgyarmaton, a Dobó utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcai kerékpárúton, 7 óra 45 perc körül összeütközött egy gyalogos fiú és egy kerékpárral közlekedő nő. A kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Jókai Mór utcában, 8 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi elsodort egy kerékpáros nőt, aki könnyebben megsérült.

Két órával később, Telekgerendás külterületén egy személygépkocsi letért az útról és árokba hajtott. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Füzesgyarmaton, a Dobó utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. Fotó: police.hu
Close