Baleset Gyomaendrődön és Békéscsabán, piás sofőr Békésszentandráson és Szeghalmon

Békés megyében 2019. augusztus 19-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Gyomaendrődön, a 46-os számú főút mellett kiépített kerékpárúton 17 óra 10 perc körül összeütközött két kerékpáros. Az ütközés miatt az egyik biciklis nekiment az út melletti fémkorlátnak és elesett. A férfit a mentők könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Csányi utcában 18 óra 45 perc körül egy lovaskocsi elé fogott ló megbokrosodott és a fogattal együtt rohanni kezdett. Megrongálta az egyik ház falát és kerítését is mielőtt megállt. A fogatot hajtó férfi eközben leesett a bakról és súlyos sérüléseket szenvedett.


Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 19-én Békésszentandráson a Kisfaludy utcában és Szeghalmon a Kinizsi utcában is.

Előbbi helyről 0 óra 20 perckor, míg a Kinizsi utcából 20 óra 10 perckor állítottak elő egy-egy férfit. Mindketten személygépkocsit vezettek és az igazoltatásukkor az alkoholszonda ittasságot jelzett. A helyszíni ellenőrzés után a kapitányságokon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Close