Botrány a Facebooknál! – Ok, és magyarázat nélkül tiltja le a profilokat a Facebook!

Hétfő estefelé szaporodtak meg a neten a felhasználói panaszok, melyek szerint a Facebook több magyar fiókot is indoklás nélkül letiltott, közöttük sajnos portálunk oldalát is.

Magyarázat nélkül tiltott le profilokat a Facebook

Többen is arra panaszkodnak, hogy nem tudnak belépni a fiókjukba. Ugyan még nem lehet tudni, mi a gond, és mikor lehet ismét használni a régi fiókokat, érdemes lehet jelezni a Facebooknak, hogy kérjük a tiltás felülvizsgálását. Ugyan ez nem garancia semmire, de más esetekben is jól jöhet, ha tudjuk, miként lehet ezt megtenni.


A Facebook Súgóközpontjában részletesebben is olvashatunk arról, hogy a tiltások hátterében mi állhat. Ahogy a szabályzat is mutatja, ezen az űrlapon kérhetünk ellenőrzést, ha úgy gondoljuk, hogy a profil véletlenül, vagy nem jogosan lett letiltva, ezt a felületet csak azok látják, akik nincsenek bejelentkezve. A vizsgálathoz a bejelentkezéshez használt e-mail-címet, vagy mobilszámot kell megadni, illetve a fiókunkban megadott teljes nevünket. Ezen felül valamilyen fényképes személyazonosító okirat másolatát is fel kell töltenünk. Arra ugyan nincs garancia, hogy hamar kapunk visszajelzést a moderátoroktól, de addig is legalább ennyit megtettünk.

Amíg nem üzemel portálunk facebook oldala, addig ajánljuk olvasóinknak Twitter oldalunkat!

Close