Orvhalászat Mezőberényben, lopás Tótkomlóson, elfogás Dévaványán

Mezőberény külterületén, 2018. november 5-én, 18 óra 45 perc körül egy halászati őr tetten ért egy kiemelő hálóval halászó férfit és értesítette a rendőrséget. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei a férfit előállították és a Mezőberényi Rendőrőrsön kihallgatták. Orvhalászat miatt büntetőeljárás indul ellene.


Fémdolgokat és locsolócsövet akart lopni egy ház udvaráról egy férfi 2018. november 5-én, 18 óra körül, Tótkomlóson. A helyi körzeti megbízottat egy nő értesítette, aki látta, hogy a férfi átmászott a kerítésen. A gumicső mellett fémcsöveket, egy lemezszekrény ajtaját és egy fúrót dobott ki az utcára. A rendőrök a tetten ért férfit előállították és az Orosházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. november 5-én, Dévaványán elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 62 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close