Súlyos sérüléssel járó baleset Szarvason, lopás gyanúsítottjának előállítása Szeghalmon és orvhalászok elfogása Biharugrán

Szarvason, a Jókai Mór utca és a Wesselényi utca kereszteződésében, 2019. június 13-án 7 óra 30 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A nő súlyos sérülést szenvedett.

Szeghalmon, a Kinizsi utcából, 2019. június 13-án délelőtt előállítottak a rendőrök egy 25 éves férfit, aki a gyanú szerint ellopta egy nő tabletjét. A rendőrök a lopott dolgot megtalálták nála, így visszakerült a tulajdonoshoz. A férfi ellen eljárás indult.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 13-án, reggel Biharugrán tetten értek három férfit, akik egy halgazdaság egyik tavából meslenc hálóval engedély nélkül fogtak ki tíz pontyot. A rendőrök a tó közelében igazoltatták őket és a lopott halakat lefoglalták tőlük. Mindhárom geszti férfi ellen orvhalászat miatt büntetőeljárás indult, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close