Csabacsűdön, Orosházán, Békéscsabán, Mezőberényben és Szeghalmon helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében, 2019. június 3-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Csabacsűd külterületén, 7 óra körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyű sérülést szenvedett.

Orosháza határában, 11 óra körül egy tehergépkocsi elütött egy kerékpárral közlekedő nőt. A biciklis elesett, sérülése nem súlyos.


Másfél órával később, a 44-es számú főút Békéscsabát elkerülő szakaszán egy személyautó letért az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben a jármű vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

Mezőberényben, a Gyomai út és az Eötvös utca kereszteződésében egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A kerékpáros elesett és könnyebben megsérült.

Szeghalom külterületén, 15 óra után néhány perccel egy személyautó letért az útról és fának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Képgaléria a balesetekről – Fotó: police.hu

Close