Két közlekedési baleset, és egy elfogás történt Békés megyében

Két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, és egy elfogás történt az elmúlt 24 órában Békés megyében, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Vésztő külterületén, 2019. május 31-én 13 óra 15 perc körül egy Okány felé tartó személygépkocsi vezetője előzés közben útpadkára hajtott, az autó megcsúszott, majd lesodródott az útról és fának ütközött. A férfi súlyosan megsérült.

Dévaványán, a Sas utca és a Körösladányi út kereszteződésében, 2019. május 31-én 14 óra 30 perc körül egy személygépkocsi kerékpárossal ütközött. Az ütközésben a kerékpáros nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 31-én elfogtak egy orosházi férfit, akinek a Gyulai Törvényszék rendelte el a körözését. A 22 éves T. Gyulát korábban a bíróság lopás miatt szabadságvesztésre ítélte, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Close