Baleset és egyedi azonosítójellel visszaélés Békéscsabán, lopás Nagyszénáson

Békés megyében 2019. április 23-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, 11 óra 30 perc körül összeütközött három személygépkocsi. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. április 23-án 16 óra után néhány perccel, Békéscsabán, a Rózsa utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az autón egy másik kocsira kiadott külföldi rendszám volt. A békéscsabai férfit a rendőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.


Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 23-án 6 óra 15 perc körül előállítottak két csabacsűdi férfit, akik a gyanú szerint 2019. április 22-éről 23-ára virradóan, Nagyszénás külterületéről elloptak 43 kaptárt, amelyekben méhcsaládok is voltak. A rendőrség lopás miatt indított büntetőeljárást a két férfi ellen. A nyomozók az ellopott kaptárokat lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close