Őrizetbe vétel Gyulán, ittas járművezetés Békéscsabán

Békés megyében 2019. április 14-én személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 14-én 19 óra 15 perckor őrizetbe vettek egy férfit. A 48 éves R. István az egyik gyulai áruházból próbált meg fizetés nélkül elvinni többek között műszaki cikket és kozmetikai termékeket. A férfi a próbafülkében a kabátja alá rejtette az árucikkeket, majd fizetés nélkül próbált meg elmenni, de a bolt biztonsági őre feltartóztatta. R. István ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Mivel a férfi korábban követett már el hasonló bűncselekményeket, a rendőrség őrizetbe vette.

Békéscsabán, a Mokry utcából 2019. április 14-én 17 óra 45 perckor előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene. A vezetői engedélyét nem tudták elvenni, mert a férfi nem tartotta magánál, ezért szabálysértési eljárás is indult vele szemben, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close