Rendőrségi hírek Békés megyéből

Baleset Békéscsabán, ittas járművezetés Mezőhegyes külterületén, és biztonsági intézkedés Orosházán

Békéscsabán, a Kolozsvári utcában 2019. április 13-án 17 óra 15 perc körül egy kerékpárral, a gyalogos járdán közlekedő férfi úgy akart áthajtani az úttesten, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A férfi – akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan kerékpározott – súlyosan megsérült.

Mezőhegyes külterületén, a 4434-es számú úton 2019. április 13-án 12 óra 40 perc körül a rendőrök egy tehergépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték. A férfinál a helyszíni légalkoholmérés ittasságot jelzett, ezért előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 13-án 21 óra 30 perckor arról, hogy Orosházán, a Szentesi úton egy idős férfi áll az utcán és nem talál haza. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az idős ember nekik is elmondta, hogy még világosban indult el otthonról, de eltévedt, nem tudja, hogy merre kell hazamenni. A rendőrök szolgálati gépkocsival hazavitték és átadták a hozzátartozóinak, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close