Békés megye útjain történt

Két közlekedési baleset, egy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán, 2019. április 10-én 8 óra körül személygépkocsi kamionnal ütközött. A személygépkocsi vezetője súlyos sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Gyomaendrődön, a Fő út és a Zrínyi Miklós utca kereszteződésében, 2019. április 10-én 14 óra körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A balesetet okozó férfi, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. április 10-én 6 óra körül Gyomaendrődön, a Kossuth Lajos utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A városi rendőrőrsön végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek. A vezetői engedélyét nem tartotta magánál, így helyszíni bírságot is kell fizetnie.