Szarvason és Békésen is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2019. április 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szarvason, a 44-es számú főúton 6 óra 45 perckor egy tehergépkocsi vezetője későn vette észre az előtte forgalmi okból lassító teherautót és hátulról nekiütközött. Az ütközés erejétől az elől haladó jármű nekiment az előtte már szintén álló teherautónak. A balesetben a középső jármű vezetője és utasa könnyebb sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

Békésen, a Széchenyi téren lévő kerékpáros-átvezetésen 2019. április 9-én, 14 óra körül úgy biciklizett át egy férfi, hogy nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező motorkerékpárosnak. A motoros azért, hogy elkerülje a balesetet fékezett, de eközben elesett és megsérült. A kerékpáros férfi megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök még kora este megtalálták a 64 éves békési T. Ferencet, akit előállítottak a Békéscsabai Rendőrkapitányságra és segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Close